LOGIN
Warande begeeft zich op de transfermarkt.
24-4-2014  | 
Nu het einde van het seizoen weer in zicht komt, zijn ook de contractbesprekingen weer in volle gang. Wij proberen onze " belangrijke" mensen zoveel mogelijk te behouden voor onze vereniging. Al eerder konden wij melden dat het ons is gelukt om Gijs Hessels langer aan ons te binden. Helaas wordt er ook aan onze goede mensen getrokken. Pascal Claveaux heeft besloten om ons na 15 jaar te gaan verlaten. Hij was toe aan een nieuwe uitdaging en heeft die gevonden. We vinden het jammer, maar begrijpen zijn keuze. Hij zal volgend seizoen zeker nog op onze velden te zien zijn. We willen hem bedanken voor zijn jarenlange inzet.
Wij zijn wel erg gelukkig met de overeenkomst die wij hebben bereikt.
Geheel in lijn met onze visie, een gezellige familieclub waar iedereen zich thuis voelt en top prestaties kan leveren binnen zijn eigen mogelijkheden en ambitie niveau, hebben wij Tom Claveaux weten te strikken terug te keren op zijn "oude nest". Bijzonder hier is wel dat de ene Claveaux nu gaat en de andere vanaf komend seizoen weer naar de Warandelaan komt.
TOM CLAVEAUX WELKOM TERUG!
Tom gaat zich bij ons o.a. bezig houden met de horeca, activiteiten, werven van sponsoren en zal de rol van gastheer gaan invullen.
Wij als bestuur zijn erg blij met de keuze van Tom en zijn ervan overtuigd dat hij samen met Jacqueline nog beter invulling kan gaan geven aan de plannen en ideeën die wij met onze vereniging hebben.

Richard van Dijck
Voorzitter

terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play