LOGIN
Club van 100 maakt aanschaf nieuwe koffiemachines ...
27-2-2015  | 

Na een winterstop van ongeveer drie maanden gaat aanstaand weekend de tweede helft van de veldcompetitie van start. Vele hockeyliefhebbers staan te trappelen van ongeduld om de velden weer te betreden. Naast de actieve hockeyers hopen we ook vele familieleden, vrienden, sponsoren (zo ook u als lid van de "club van 100") en andere geïnteresseerden aan de Warandelaan te mogen begroeten. 

Om in de toekomst, los van aantrekkelijke en interessante wedstrijden, onze gasten te voorzien van een kwalitatief uitstekend bekertje koffie en/of cappuccino is besloten om naast het huidige apparaat twee nieuwe (bonen) koffieautomaten aan te schaffen. Gebleken is namelijk dat één bonenmachine ontoereikend is om de vele gasten, met name op de zaterdag, op snelle wijze te voorzien van een warm drankje.

 

Om deze investering mogelijk te maken heeft de club een beroep gedaan op de "Club van 100". Zoals u bekend, doneren de leden jaarlijks een bedrag van 100 euro teneinde Warande financieel te steunen bij aanschaf van extra faciliteiten en/of het opstarten van bijzondere projecten.

 

Met deze investering hopen we u, de leden van "de club van 100", en onze vele andere leden/gasten van dienst te zijn. Want er gaat toch niets boven een snel en prima kopje koffie/cappuccino tijdens de vaak vroege wedstrijduurtjes

 

Namens het bestuur bedanken wij u voor uw donatie en vertrouwen erop ook in de toekomst een beroep op u te mogen doen.

 



Bijlage: koffie-apparaten(1).jpg

terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
24-4-2024  |  Van het Bestuur
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play