LOGIN
Afgelopen weekend.
4-3-2015  | 

Alvorens op zaterdag de voorjaarscompetitie bij de jeugd van start ging waren het de trimhockeyers die donderdagavond, na de winterstop, het spits afbeten. Zij speelden wedstrijden tegen respectievelijk Liberty en Teteringen. Ondanks het slechte weer zat de stemming er na de wedstrijden goed in. Het werd tezamen met onze heren 2, Zwart Wit 3 en onze veteranen een gezellige avond. Overigens spelen de trimhockeyers aanstaande zondag wederom een toernooitje. Naast drie teams van Warande zijn Zwart Wit, Souburgh en DDHC deelnemer. 

 

De voorspelde nachtvorst van vrijdag op zaterdag leidde ertoe dat de wedstrijden op zaterdagmorgen pas om half elf van start konden gaan. Sneu voor de kinderen en ouders die zich om half negen op het complex melden. Echter dit valt onder de categorie "overmacht".

Halverwege de ochtend konden de wedstrijden van start gaan. De standaardteams lieten wisselende resultaten zien. Meisjes A1 won met 5-3 van Venlo. MC1 trok tegen Prinsenbeek aan het langste eind, 3-0. Zowel meisjes D1 als jongens C1 troffen het sterke Oranje Zwart als tegenstander. De meisjes verloren nipt met 1-0, terwijl de jongens met 1-6 in OZ (vertegenwoordigt Nederland bij de EHL) hun meerdere moest erkennen. De jongens D1 verloren met 3-1 van Push.

MB1, JA1 en JB1 treden pas volgende week in het strijdperk. Verdere opvallende uitslagen. De 6-0 overwinning van onze jongens A2 tegen Were Di A1 en de 15-0 en 8-0 zeges van respectievelijk MB2 en MD4. Mooi !

 

Op de zondag was het de beurt aan 14 senioren-en veteranenteams om op ons complex de stramme benen los te gooien. Teams van Breda, Zwart Wit, Tilburg, Teteringen, Push, HDS (Den Haag) en onze eigen veteranenteams alsmede heren 2 en 4 hadden zich voor dit wintertoernooi ingeschreven. Onder weliswaar soms stormachtige maar gelukkig droge weersomstandigheden werd door ieder team vier wedstrijden gespeeld. Aangezien de toernooicommissie naast een goed wedstrijdschema prima voor de inwendige mens had gezorgd, vertrokken de deelnemende teams later op de middag/begin van de avond met een tevreden gevoel huiswaarts. Warande kan terugzien op een mooi hockeyevenement.

"Last but not least", de dames 1 speelde als enige een competitiewedstrijd. In Alphen werd met 3-1 gewonnen. De voorsprong op de nummer twee Breda bedraagt nu twee punten. Dit weekend spelen de dames thuis tegen Cartouche, waarna een week later de streekderby tegen en in Breda op het programma staat. Later meer !

 

Tom Claveaux

 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play