LOGIN
Afgelopen weekend
30-3-2015  | 

Na het indrukwekkende afscheid afgelopen donderdag van onze clubicoon John Oomen werd afgelopen weekend het hockey weer opgepakt. De vlaggen op ons complex hingen nog halfstok en vele teams,voorzien van rouwbanden, namen voor hun wedstrijd één minuut stilte in acht. Een waardig eerbetoon aan iemand die zijn sporen voor de samenleving en in het bijzonder MHC Warande ruimschoots heeft verdiend.

 

Over het weer in het afgelopen weekend kunnen we kort zijn. Vult u zelf maar in ........................... !

Ondanks de bizar slechte omstandigheden hadden enkele tientallen supporters de moeite  genomen om de wedstrijden van onze dames en heren 1 te bezoeken. Ze kwamen niet voor niets. De dames zorgde in Roosendaal tegen Pelikaan voor een zevenklapper en de heren behaalde thuis tegen het op de tweede plaats staande Groen Geel uit Wassenaar een verdienstelijk gelijk spel, 1-1. De dames staan nu overigens tien punten los van de nummer twee, zodat ........ !

De heren 2 mochten op het extreem vroege tijdstip van negen uur in Tilburg aantreden. Dus stonden ze om kwart voor acht (kwart voor zeven wintertijd) voor de hekken van ons complex. Maar ze waren kennelijk goed uitgeslapen. Een fraaie 6-3 overwinning op Were Di was de uiteindelijke beloning. De dames 5 behaalde dit keer een nipte zege tegen Son. De dames veteranen wonnen de derby tegen Push met twee doelpunten van mevrouw P. De veteranen heren B speelde in Gorinchem met 2-2- gelijk tegen Rapide. De overige zondag teams bleven met lege handen achter. Vermeldenswaard is overigens dat de veterenen A halverwege de eerste helft even de fiducie had de eerste overwinning van het seizoen te behalen. Helaas ging de 3-1 voorsprong nog voor rust verloren. Neemt niet weg dat de uiteindelijke uitslag van 4-6 tegen het sterke Zwart Wit niet onverdienstelijk was.

 

Op zaterdag liet het merendeel van de standaardteams goede resultaten zien. Meisjes A1 speelde in Oost Brabant tegen het Veghels MEP. Gezien de 4-1 overwinning zijn de dames kennelijk nog niet van plan hun leiderspositie op te geven. Op naar het kampioenschap ! De jongens moesten aantreden in het Kennemerland. Tegen Rood Wit werd een verdienstelijke remise behaald, 2-2. Het door vele blessures geplaagde jongens B1 moest in Tilburg duidelijk haar meerdere erkennen. Meisjes B1 speelde in en tegen het ongeslagen Nijmegen. De dames zaten dicht bij een verrassing. Uiteindelijk werd er nipt met 1-0 verloren. Na een aantal jammerlijke nederlagen verraste jongens C1 door met 2-1 van rivaal MOP te zegevieren. De jongens D1 behaalde een benauwde 2-1 overwinning op het onderaan staande Pelikaan. Tegen dezelfde vereniging verraste meisjes C1. Zij wisten van de Roosendaalse koploper verrassend met 4-2 te winnen. Meisjes D1 speelde in en tegen Tilburg dubbelblank, 0-0. Geen slecht resultaat ! Deze week gaan we de uitslagen en de ranglijsten van de overige jeugdteams bekijken en verslaan. Later meer !

 

Tom Claveaux


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play