LOGIN
Corona Sunday en Vrijwilligers BBQ zondag 31 mei
21-5-2015  | 

Op zondag 31 mei is het zo ver: DE knaller van dit seizoen! Als grote afsluiter van dit seizoen hebben we wederom een prachtig programma: Om 12:30 neemt Dames 1 het op veld A in de Play-Offs op tegen de nummer 11 uit de overgangsklasse, HBS Dames 1. De dames kunnen alle support gebruiken om het felbegeerde ticket naar de overgangsklasse te bemachtigen. Vervolgens speelt Heren 1 om 14:45 alweer de laatste thuis-competitiewedstrijd tegen Noordwijk Heren 1. 

Daarna zal het feest losbarsten met een live optreden van Dirk-Jan Deelen!! Deze echte rasartiest, bekend van de Apres Skihut Rotterdam, schudt moeiteloos de ene na de andere Hollandse meezinger uit zijn mouw en is een vaak geziene gast op menig hockeyfeest / TD in heel Nederland. Dit belooft nu al een spektakel te worden!

Vanaf 31 mei kan je tevens genieten van een nieuw biertje op de kaart, en wat voor één: Corona met citroen! €2,50 per stuk, ook voor het hele team te bestellen met 15 stuks in een bucket voor maar €35,-!

Om 16:00 zal ook de barbecue aangaan. Wil je graag mee barbecueën? Dat kan! Meld je dan nu aan via [email protected] (GRATIS voor vrijwilligers, anders €8 of €4 voor kinderen t/m D-jeugd). Daarnaast zal er een loterij plaatsvinden, zorg dat je de loten op tijd in huis hebt en maak kans op die prachtige prijs!

Tot op 31 mei op het terras bij Warande!

Bestuur MHC de Warande,

Richard, Bas, Martin, Hans-Peter, Marco en Susan


 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play