LOGIN
Voorbereiding op het seizoen 2016/2017
11-12-2015  | 

Ondanks het feit dat we nog volop bezig zijn met het huidige hockeyseizoen gaan we ook weer voorzichtig starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

 

We zijn van mening dat een goede voorbereiding een basis is voor goede prestaties in de competitie.

Om de spelers(sters) die in aanmerking komen voor de selectie teams tijdig te informeren over de voorbereiding, lijkt het ons goed, jullie nu al te melden over de start van de voorbereiding.

We starten op 15 augustus 2016 met de voorbereiding. Wij verzoeken jullie dan ook zoveel mogelijk rekening te houden met de vakantieplanning. Met name de A en de B jeugd vragen we uitdrukkelijk rekening te houden met deze planning.

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede voorbereiding met een complete en fitte selectie kan het zijn dat er in de A en B jeugd rekening wordt gehouden met het aanwezig zijn bij de voorbereiding bij het toekennen van een plaats in de prestatieteams.

 

Wij beseffen dat de vakanties in onze regio erg laat vallen en dat dit voor problemen kan leiden. Dit is dan ook de reden dat we gemeend hebben dit tijdig te moeten communiceren.

 

Mochten hierover nog vragen zijn dan kunnen jullie contact opnemen met Gijs Hessels of Peter de Leuw.

 

MHC de Warande

 

Richard van Dijck

Voorzitter

 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play