LOGIN
Vrijwilligers: gezellig en onmisbaar voor de club!
18-1-2018  | 

MHC de Warande is een club van en voor ons allemaal; we moeten dus zorgen dat we het met elkaar regelen! We zijn blij te kunnen melden dat er weer een aantal nieuwe vrijwilligers gestart zijn: de penningmeester, lijncoördinator voor meisjes C en twee nieuwe barhoofden. Heel erg fijn!

 

We kunnen natuurlijk altijd nog meer hulp gebruiken, dus wie komt onze vrijwilligersclub versterken?

 

- Wie wordt onze nieuwe Ambassadeur voor de Club van 100? De leden van de club van 100 betalen elk jaar een bedrag van 100 euro om te investeren in niet-hockey gerelateerde zaken (denk daarbij aan meubilair, koffieautomaten, etc.).Meer info zie bijlage.

- We zoeken nog een lijncoördinatorvoor de breedte meisjeslijn A. Je bent het aanspreekpunt voor de teams gedurende het seizoen, deelt in overleg de breedteteams in en stelt coaches aan.Meer info zie bijlage.

- Welke wasdame -of heer is er bereid tijdens de buitencompetitie de was van de keuken (handdoeken, schorten, vaatdoekjes, etc) te doen?

- De materiaalcommissie heeft ondersteuning nodig voor de (keepers) materialen. Twee x per jaar een piek tijdens uitgifte en inname van de keepersspullen en gedurende het seizoen het regelen van reparaties, vervanging en dergelijke.

- Ook zoeken we nog 3 organisatoren voor het ‘Ik hou van Hockey’-toernooi voor onze Jongste Jeugd. Er is hulp van de organisatie van vorig jaar en de draaiboeken liggen klaar. Wie wil het dit jaar organiseren?

 


Wil jij je hiervoor aanmelden of wil je je op een andere manier inzetten voor de vereniging? Wat vind je leuk om te doen? Laat van je horen! Voor alle vragen en informatie, mail naar [email protected] of bel 06-22038457.

 

Sportieve groet,

 

Susan Bruil

Namens alle vrijwilligers van MHC de Warande


Oproep vanuit de BARPLANNING: wil ieder zichzelf weer inplannen voor de bar/keukendiensten voor de lentecompetitie?


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
13-4-2024  |  Vrijwilligers
10-11-2023  |  Vrijwilligers




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play