LOGIN
Hockeykamp in de zomer op MHC De Warande
12-6-2018  | 

HELAAS GAAT HET KAMP BIJ WARANDE NIET DOOR VANWEGE TE WEINIG AANMELDINGEN.Van 9 t/m 11 juli zijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaar de Nationale Sportkampen. Voor elke leeftijd is er een speciaal hockeykamp of sportkamp wat we aanbieden. Benieuwd naar welke kampen wij aanbieden op MHC De Warande? Lees snel verder en tot op de kampen!

 

Aanmelden of alle informatie op www.nationalesportkampen.nl/warande

 

Deze kampen worden aangeboden op MHC De Warande:

 

Hockeykamp Junior (6-8 jaar)
De ideale mix tussen hockeyen en sportactiviteiten. Door individuele techniektrainingen in de ochtend en in de middag een programma vol beweging, plezier en luchtkussens verveel jij je geen moment van de dag. Natuurlijk is er ook een tophockeyer die een clinic komt geven!
Alle informatie

 

Hockeykamp Original(8-12 jaar)
Veel hockeyen, maar af en toe ook een heerlijke activiteit op het luchtkussen of even een andere sport. Krijg tijdens het kamp hockeytips van een tophockeyer! Gedurende dag ben je 75% van de tijd aan het hockeyen. Ideaal voor jouw zomervakantie.
Alle informatie


Tophockeykamp(10- 14 jaar)
Leer de nieuwste hockeytechnieken van een topspeler, verbeter je tactische keuzes o.l.v. een topcoach en nog veel meer hockeyactiviteiten. De hele dag hockeyen, dat wil jij toch ook in de zomervakantie!
Alle informatie

 

Sport&Spelkamp(4- 7 jaar)
Beleef een geweldige eerste kamp ervaring waarbij plezier en sporten centraal staat. Met een geheel nieuw programma is er weer veel te beleven.
Alle informatie

 

Blijf slapen bij de overnachtingskampen!
Alle kampen die wij aanbieden zijn dagkampen, echter er zijn locaties waar je kunt blijven slapen. Bekijk
hier het aanbod en de locaties.

 

Speciale thema hockeykampen

 

Naast het algemene aanbod, organiseren wij elke zomerweek een kamp met een speciaal thema. Zo is het Hockey Adventure Camp helemaal ingericht voor groep 6 t/m 8. Heeft het Hockey- en Beachkamp een speciaal programma voor op het strand. En ga je tijdens deTrainingsstage voor Teams aan de slag met je eigen teamgenootjes.

Bekijk hier alle thema hockeykampen!

Voor alle trainers
Wil jij in 3 dagen heel veel verbeteren als trainer en leren van de beste trainers/coaches van Nederland. Met de Trainer & Coach Development Course is dit allemaal mogelijk! Kijk op www.nationalesportkampen.nl/opleiding hoe jij gratis kan mee doen! (Normaal €549,-)


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
2-12-2018  |  Evenementen
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play