LOGIN
Aanleg waterveld
21-9-2018  | 
Op 24 september zal begonnen worden met de opstart voor de ombouw van veld A naar een waterveld. Veld A is bereikbaar gemaakt voor Antea vanaf de zijkant van het parkeerterrein (kant Oelbert). Dit deel van het parkeerterrein zal ook als tijdelijke stort worden gebruikt. 
Voor zaterdag en zondag wordt deze toerit vrijgehouden voor de fietsers. Zij kunnen vóór de slagboom al hun fietsen in de rekken zetten
 (NIET VOOR HET OUDE TOEGANGSHEK. DIE IS VOOR BRANDWEER/AMBULANCE : zie de BORDEN)

Belangrijk is dat de scholen en de spelers zo min mogelijk last zullen hebben van vrachtverkeer door de week en dat de veiligheid voor iedereen gewaarborgd blijft. Houdt dus (kleine) kinderen weg bij de werkzaamheden en wees vooral zelf ook voorzichtig.

Komende week wordt: het kunstgras verwijderd, lava rubber ontgraven en in depot gezet. Onderlaag wordt geprofileerd. Leveren en aanbrengen nieuwe lava.

Zoals eerder verteld wordt ook de sproei-installatie vernieuwd (incl. sproeiers bij de doelen). Ook is besloten om 2 nieuwe doelen aan te schaffen. Komende week worden de huidige doelen verplaatst.

Binnenkort krijgt u meer informatie over de obligatielening die voor deze investering wordt uitgeschreven.



terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play