LOGIN
Nieuw seizoen: dit moet je weten
18-8-2019  | 


Nog een paar weken te gaan voordat het seizoen officieel begint. Het is weer tijd voor een update over allerlei lopende zaken.

Opening seizoen voor alle leden op zondag 25 augustus

Zoals vorige week per mail aangekondigd, nodigen wij alle leden uit voor een gezellige opening van het seizoen op zondag 25 augustus. Het belooft prachtig weer te worden! Om 11.00 uur speelt dames 1 een oefenwedstrijd, om 13.00 uur gevolgd door een uitdagende wedstrijd tussen dames 1 en aanwezige jeugdleden en om 14.45 speelt Heren 1. De Warande winkel met 2dehands hockeyspullen is open van 11.00 – 13.00 uur. Een mooie dag dus om met je nieuwe team en ouders naar de club te komen en kennis te maken met elkaar. Voor deze speciale gelegenheid mogen alle teams hun eigen hapjes meenemen naar de club. Voor drankjes kun je aan de bar terecht. Wij zorgen voor de muziek. Om een beetje een beeld te krijgen van de opkomst zou het fijn zijn als de coaches/managers ons een inschatting per team kunnen geven via [email protected]

Trainers, coaches en begeleiders

Deze dagen worden de laatste stukjes van de trainers-en coaches puzzel gelegd waar al maanden aan gewerkt wordt. Allereerst willen wij alle ongeveer 75(!) (jeugd)leden en ouders bedanken die zich hebben aangemeld! Dankzij jullie is het weer gelukt om (bijna) alles rond te krijgen. Ook dank aan alle prestatieteams die dit jaar elk een team adopteren en roulerend training zullen geven. Onze verenigingsmanager Jacqueline is druk bezig met het schema van de veldplanning voor alle trainingen. Hierbij is er een grote afhankelijkheid met de schoolroosters. Dit schema zal definitief bekend worden op vrijdag 23 augustus en wordt dan in Lisa gezet.

Jumbo hockeyplaatjes-actie

Het gaat gebeuren! Deze herfst kunnen we met elkaar sparen, ruilen en vechten om plaatjes van al onze Warande leden in een boek te verzamelen. Heel binnenkort uitgebreid nieuws hierover van de sponsorcommissie.

Verenigingsmanager

Zoals voor de zomer al gedeeld, gaat onze verenigingsmanager Jacqueline van den Dungen ons per 1 september verlaten. Deze maand werkt zij Esther Stiefelhagen in die deze taken op vrijwillige basis voorlopig gaat overnemen, ondersteund door enkele bestuursleden. Wij willen Jacqueline bedanken voor haar enorme inzet en toewijding de afgelopen 8,5 jaar en Esther uiteraard heel veel succes wensen. Wij zijn heel erg blij dat zij deze enorme taak op zich wil nemen.

Nieuwe spelregels seizoen 2019-2020

Ook het komend seizoen zijn er weer enkele spelregels veranderd. De belangrijkste is dat we gaan spelen in 4 kwarten van 17,5 minuut. Lees de nieuwe regels goed en bespreek ze binnen jouw team. Via deze link kun je de regels vinden. 

Openingstijden clubhuis

Vanaf maandag 26 augustus zijn de kleedkamers en toiletten tijdens de trainingen in de middag en avond op de doordeweekse dagen geopend. Het clubhuis willen we openen op woensdagmiddag, donderdag- en vrijdagavond.

Grote Clubactie

Ook dit jaar doen we mee met de Grote Clubactie. Binnenkort wordt hierover meer bekend gemaakt. Graag willen we laten weten dat de opbrengst van de actie besteed zal worden aan het opknappen en aanpassen van de speeltuin!

Financieel

De acties die zijn ingezet door het vorige bestuur hebben hun vruchten afgeworpen. Alhoewel de resultaten nog niet definitief zijn lijkt het resultaat over seizoen 2018/2019 de verwachting zoals gepresenteerd tijdens de laatste ALV te overstijgen. Dit betekent dat we het nieuwe seizoen financieel goed begonnen zijn. Tot op heden verloopt het jaar conform de begroting en liggen we op koers om de vereniging aan het eind van dit seizoen weer financieel gezond te laten zijn. De komende ALV worden de cijfers gepresenteerd. De datum wordt nog bekend gemaakt.

Wij kijken uit naar een sportief en gezellig seizoen en zien elkaar graag zondag 25 augustus a.s.

Hartelijke groet,

Marcel Stiefelhagen, Jacco Mulders, Jasper Aalbers, Marie-Paule Gimbrère, Frank Broers, Bernard Witte, Albert Geleijns en Susan Bruil

Bestuur van MHC de Warande


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play