LOGIN
Planning voor za 31 okt en 7 nov
24-10-2020  | 

Om onze hockey-jeugd goed bezig te houden naast de trainingen, bereidt de club voor het weekend van 31 oktober en 7 november interne partijtjes voor, die volgens de corona-maatregelen zijn toegestaan.

Voor alle A-B-C-D jeugdteams worden op zaterdag 31 oktober SEVENS (7 tegen 7) wedstrijden georganiseerd. Teams worden gesplitst in twee en gemixt met een ander team om tegen te spelen. Mogelijk meisjes tegen jongens ook! Teammanagers ontvangen een mail met de regels en het wedstrijdschema (planning tussen 8.40 uur en 17.00 uur). Wedstrijd-tijden en velden worden bekend gemaakt via Warande App.

Ook voor de Jongste Jeugd worden interne partijtjes georganiseerd.

Na evaluatie van dit interne Warande weekend, gaan we door met activiteiten plannen voor zaterdag 7 november. Het is afwachten wat er na 7 november weer mogelijk is.

Mocht jij een goed idee hebben voor de invulling van de competitieloze zaterdagen, deel deze met de verenigingsmanager Maartje Enthoven via [email protected]

Samen zetten veel vrijwilligers de schouders eronder om ons steeds aan te passen aan de wisselende omstandigheden tijdens deze coronacrisis en te doen wat we kunnen om op een veilige manier te kunnen hockeyen.

Sportieve groet,

Van het bestuur en de verenigingsmanager


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play