LOGIN
Bondsscheidsrechter
9-11-2023  | 

Als bondsscheidsrechter fluit je de mooiste wedstrijden op hoog niveau! Ben je een clubscheidsrechter (of CS+) en wil je in je district wedstrijden op hoog niveau leren begeleiden? Dan nodigen we je uit voor de opleiding tot bondsscheidsrechter (BIO) waarbij je met begeleiding van een eigen leercoach en met workshops nog beter kunt worden. Als je de opleiding hebt afgerond, ben je bondsscheidsrechter en ga je wedstrijden op een steeds hoger niveau fluiten en kun je doorgroeien tot zelfs de Hoofdklasse!

Opleiding tot bondsscheidsrechter

Heb jij die ambitie om nog beter worden en op hoog niveau wedstrijden te fluiten? Meld je dan nu aan voor de opleiding tot bondsscheidsrechter (BIO). In deze opleiding staat de praktijk centraal. Je komt zelf veel in actie door het fluiten van bondswedstrijden in je eigen district, al tijdens de opleiding.

Ook na de opleiding blijf je je ontwikkelen als scheidsrechter met workshops, briefings en inspiratiesessies. Dit zorgt ervoor dat je een nog betere scheidsrechter wordt. Je begint je in het district met wedstrijden bij de jeugd of senioren en door ervaring op te doen kun je doorgroeien naar de Overgangsklasse dames en 1e klasse heren. Gaat dat goed, dan kun je in aanmerking komen voor het fluiten van landelijke wedstrijden, beginnend bij de Overgangsklasse heren en Hoofdklasse dames en uiteindelijk zelfs de Hoofdklasse heren.


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play