LOGIN
Zomersluiting complex --> lees snel verder voor...
10-6-2024  | 
Het einde van het seizoen nadert dat maakt ook dat we de boel langzaam gaan opruimen en gereed gaan maken voor de zomer. Vanaf 1 juli gaat het complex volledig dicht

Kan ik voorlopig doortrainen?
Senioren: de week van 10 juni is nog een reguliere trainingsweek. Wil je tussen 17 en 28 juni nog trainen met je team, dat kan maar maak dit wel eerst kenbaar bij Maartje (per app is prima).

Junioren: jullie reguliere trainingen zitten erop. Vanaf 10 juni staan er dan ook verschillende selectietrainingen gepland. 
Neem jij hier niet aan deel of wil je op een ander moment toch nog trainen met je team (of ouder/kind training of wedstrijdplannen), laat je trainer dan contact leggen met Maartje om te kijken naar de mogelijkheden.

Wanneer kan ik weer gaan trainen?
Vanaf 19 augustus kan er weer getraind worden maar let op! Dit kan enkel op aanvraag.
Zoals je wellicht al weet kan het zo zijn dat je instructies krijgt over het openen en/of sluiten van het complex. We vragen je hier zorgvuldig mee om te gaan. Zo kunnen we het complex voor iedereen van onze vereniging beschikbaar stellen.

Hoe zit het met het plannen van oefenwedstrijden?
Plan oefenwedstrijden altijd in het weekend. Vanaf de opening van het complex willen veel team weer trainen en zoals jullie weten hebben we s'avonds vrijwel nooit plek voor een oefenwedstrijd zonder de nodige mitsen en maren.

Zaterdag: Voor een veld op zaterdag mag je een verzoek indienen bij Marjolein, zij is te bereiken middels [email protected]

Zondag: Voor een veld op zondag mag je bij Daan zijn, hij is te bereiken op [email protected]

Is er barbezetting tijdens onze oefenwedstrijd?
Hier kan je niet vanuit gaan. We vragen je dan ook om met het plannen van een oefenwedstrijd er rekening mee te houden dat je zelf zorgt voor een tijdelijke barbezetting. Zo kan je de ouders van je team en tegenstander van een kopje koffie voorzien. De kassa spreekt voor zich en we vertrouwen erop dat iedereen zijn kopjes naderhand netjes afwast. De keuken blijft op zulke dagen gesloten. Zo blijft het voor iedereen leuk en behapbaar.

Heb je verder vragen over de zomersluiting?
Neem dan contact op met Maartje via [email protected] of per whatsapp 06 29 31 8756


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play