LOGIN
headersmall1.png headersmall10.png headersmall11.png headersmall12.png headersmall13.png headersmall14.png headersmall2.png headersmall3.png headersmall4.png headersmall5.png headersmall6.png headersmall7.png headersmall8.png headersmall9.png header_small.png header_small_15.png header_small_16.png header_small_17.png header_small_18.png schoenensokken670_160.png
JONGSTE JEUGD
JEUGD
SENIOREN
Favoriete team(s)
Informatie Mijn team(s) 
Favoriete team(s)
In Favoriete team(s) kun je je eigen team en die van het hele gezin bewaren. Bij een volgend bezoek aan de website kun je meteen heel makkelijk direct deze teams opzoeken vanuit dit groene blokje "Favoriete team(s)".

Dit geldt alleen niet voor Funkey Hockey.

Selecteer een of meerdere teams
Selecteer eerst het team in één van de oranje of groene blokjes (bijv. Jeugd en/of Senioren). In de geselecteerde teampagina kun je dan rechtsboven op de button "Voeg toe aan Mijn Team" klikken. Nu zie je het geselecteerde team in het blok Favoriete team(s). Dit kun je doen voor alle teams uit het gezin. Er is plaats voor zes teams.

Heel handig om snel de algemene informatie per team te vinden.

Selectie aanpassen
Als je een team hebt toegevoegd komt er een "(x)" te staan achter het team in het groene blokje. Je verwijdert een team door op de (x) te klikken.

 
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play