lidmaatschap_privacybeleid
PRIVACY BELEID VAN MHC De Warande

Dit Privacy beleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die MHC De Warande (hierna: "de organisatie”) verwerkt van haar [leden, vrijwilligers, ZZP’ers, donateurs, deelnemers of andere geïnteresseerden].

Indien je lid wordt van de organisatie, een donatie doet, voor ons werkzaamheden verricht, of om een andere reden persoonsgegevens aan de organisatie verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met dit Privacy beleid te verwerken.

Wij adviseren je om het Privacy beleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie.

Privacy beleid van MHC De Warande is hier te vinden.